Cum se face o lebada din mii de triunghiuri

Am tot fost intrebata cum se face si cum se asambleaza o lebada, cum faci trunghiul, coada, aripile, gatul, cate piese, etc. E simplu. Voi pune un filmulet, din care eu am invatat sa fac lebede, respectand instructiunile cu muulta rabdare, si am reusit fara ca altcineva sa imi arate sau sa imi explice.


Va urez succes si rabdare!

15 gânduri despre &8222;Cum se face o lebada din mii de triunghiuri&8221;

  1. Salut
    Sunt foarte frumoase, migaloase, si iti da satisfactie la terminare; ma intereseaza daca ai gasit o posibilitate de a face piesele, fulgii, mai repede, semi-automat?
    Iti doresc succes GN

    Apreciază

    1. Buna, Alex. Nu postez pe blog modele facute(pliate) de alte persoane, iar daca fac specific autorul. Cat despre site-uri de diagrame, internetul e plin, poti cauta pe Google.

      Apreciază

  2. lebada e faina… am facut-o si eu.. mi-a iesit foarte frumoasa si draguta. Numa-i ca nu am facuto di 500 de piese.. am facut-o din 6 coli de hartie adica 192 de piese.. am reusit-o in 3 zile. dar e mai faina lebada facta de tine..

    Apreciază

  3. hei, vino si pe origamiandrei.blogest.ro pt niste origami uimitoare. vrei sa fii un ninja? aici iti gasesti armele, si daca vrei sa-ti faci o lume preistorica, avem o colectie uimitoare!! viziteaza-ne!

    Apreciază

    1. Nu cred ca am sa fac vreun tutorial pentru lebada prea curand. Insa poti incerca singur sa jonglezi cu triunghiuri colorate, nu e greu.

      Apreciază

Lasă un comentariu